De Nieuwe Boerenfamiliedag

De Nieuwe Boerenfamiliedag
vrijdag 15-11-2019
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Overig, Pluimveehouderij, Fruitteelt, Varkenshouderij, Melkveehouderij
Bijeenkomst
De Eemlandhoeve
Bisschopsweg 7
Bunschoten-Spakenburg
3752 LK
Utrecht
De Nieuwe Boerenfamilie
www.denieuweboerenfamilie.nl/boerenfamiliedag
suus@thefoodhub.org

Foto De Nieuwe Boerenfamiliedag is d dag waarop we elkaar weer ontmoeten. Deze keer organiseren we de Nieuwe Boerenfamiliedag samen met de Taskforce Korte Keten, een netwerk dat zich bezighoudt met slimme manieren om de veel te lange voedselketen te verkorten. Die samenwerking zit ons dus als gegoten.

Bovendien is 15 november de dag waarop Siebe, Johan, Theo, Liane, Iris, Boy, Cornelis, Sander, Annette, Joost, Bart, Gerard, Stefan en Tom pitchen waar ze het afgelopen jaar zo hard aan hebben gewerkt. Komt dat zien!

👨‍👩‍👧 Wat gebeurt er op deze Nieuwe Boerenfamiliedag?
Na een besloten ochtendprogramma gaat de Eemlandhoeve vanaf 13.15 uur open voor de gehele Nieuwe Boerenfamilie. Kom luisteren naar het verhaal van korteketen-goeroe Mark Frederiks, volg een snelcursus slimmer boeren (ook handig voor niet-boeren!) en mis natuurlijk de 14 pitches van de Boerenversneller-deelnemers niet. We besluiten de dag met een boerenborrel.

👨‍👩‍👧De Eemlandhoeve, hoe kom ik daar?
De Eemlandhoeve ligt in Bunschoten-Spakenburg, nabij Amersfoort, en is goed bereikbaar zowel met openbaar vervoer (elk halfuur een bus die in de buurt stopt) als met eigen auto. Parkeren is geen probleem.

👨‍👩‍👧 Moet ik me aanmelden?
Ja. Het aantal plaatsen op deze Boerenfamiliedag is beperkt. Dus als je erbij wil zijn, twijfel dan niet en meld je nu aan via deze link:

https://www.denieuweboerenfamilie.nl/boerenfamiliedag

tell-a-friend print


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact