Uitnodiging informatieavond 'Stoppen is ook ondernemen'

Uitnodiging informatieavond 'Stoppen is ook ondernemen'
woensdag 20-11-2019
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Groenvoorziening, Overig, Pluimveehouderij, Paardensport, Loonwerk, Fruitteelt, Varkenshouderij, Melkveehouderij, Mechanisatie, Energie
Informatiebijeenkomst
Open Hof
De Zuid 2
Dronten
8251 BH
Drenthe
Leyten& Van der Linde
landbouwagenda@landbouwagenda.nl

Uitnodiging informatieavond 'Stoppen is ook ondernemen'
U bent van harte welkom op ons evenement met als onderwerp ‘Stoppen is ook ondernemen'. Op 20 november vanaf 19.45 uur ontmoeten we u graag in het 'Open Hof' in Dronten. Een interessante avond voor iedereen die voor een moeilijke keuze staat..

Stoppen met zijn of haar agrarische bedrijf doet een ondernemer niet zomaar. Toch speelt deze gedachte bij veel ondernemers door het hoofd. De oorzaken zijn legio maar hebben veelal te maken met toenemende regeldruk en het ontbreken van een opvolger binnen het bedrijf. Ook de afwezigheid van een opvolger binnen het bedrijf kan een belangrijke reden zijn om te stoppen.

Misschien staat u voor een moeilijke keuze. Zo doorgaan, groeien, afbouwen of stoppen. Stoppen of afbouwen kan een goede beslissing zijn, want “Stoppen met uw agrarische bedrijf is ook ondernemen”.

Stoppen en/of afbouwen
Het exploiteren van een agrarisch bedrijf vraagt veel aandacht van de ondernemer en ook van zijn gezin. Deze stap heeft veel invloed op financieel en fiscaal gebied. Denk bijvoorbeeld aan het gedeeltelijk of geheel verkopen van uw bedrijf of aan de zoektocht naar een andere woning. En de belangrijke vraag: wat wordt uw inkomen na het stoppen? Ook op sociaal gebied heeft stoppen veel gevolgen; het dagelijkse leefpatroon waar u zich al jaren in bevindt zal worden doorbroken. Al deze aspecten zullen deze avond aan bod komen, daarnaast is er gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen. Heeft u interesse? Dan bent u van harte welkom.
Informatieavond 20 november
Een ervaringsdeskundige zal zijn "stop-ervaring" vertellen. Martien van Arendonk en Niek Doelman van Leyten & Van der Linde Rentmeesters en Makelaardij zullen verschillende mogelijkheden op financieel en fiscaal gebied aan u voorleggen, en vertellen welke zaken op deze gebieden belangrijk zijn.
De informatieavond vindt plaats op woensdagavond 20 november in 'Open Hof' in Dronten (De Zuid 2, Dronten). De avond start om 19:45 uur (inloop om 19.30 uur) en zal rond 22.00 uur eindigen.

U kunt zich vrijblijvend aanmelden via het e-mailadres: info@leyten-vdlinde.nl.

Leyten & Van der Linde ontmoet u graag!


tell-a-friend print Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact