Studiereis Emilia-Romagna, Italie

Studiereis Emilia-Romagna, Italie
dinsdag 24-03-2020 t/m 
zaterdag 28-03-2020
Varkenshouderij
Studiedag
Emilia-Romagna, Italie
-
Bologna e.o.
1234 AA
Buitenland
ZLTO
annick.spaans@zlto.nl

Ga mee op werkbezoek naar Emilia-Romagna, ItaliŽ
Altijd al meer willen weten over hoe het er aan toe gaat met de vermarkting van concepten in ItaliŽ? Ga dan mee op studiereis naar Emilia-Romagna, het gebied wat onder andere bekend staat om de Parmahammen, de Mozzarella en de Prosecco. Het bezoek zal in een van de twee laatste weken van maart plaatsvinden, hoogstwaarschijnlijk van 24 tot 28 maart. We proberen zoín 10 Brabantse varkenshouders bij elkaar te krijgen, en daarnaast een aantal ketenpartners.

Afgelopen November heeft een groep Italiaanse varkenshouders uit deze regio samen met enkele Nederlandse varkenshouders met veel enthousiasme Noord-Brabant bezocht. Tijdens het bezoek aan ItaliŽ in maart zal een deel van deze Italiaanse varkenshouders weer aansluiten. Kennisuitwisseling staat centraal: de varkenshouders uit de verschillende landen kunnen veel van elkaar leren. Om deze reden bestaan de reizen niet alleen uit Ďleuke reisjesí, maar ook het opstellen van leerdoelen en hoe deze ervaring toegepast kan worden in het eigen bedrijfsplan.

We zullen onder andere een bezoek gaan brengen aan de Parmahamproductie, en we zullen kennis gaan maken met diverse Italiaanse varkenshouderijen en ketenpartijen. Voor 750 euro kan je deelnemen aan deze reis.

Deze studiereis wordt mede mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant en LIB. Voor meer informatie of om je direct aan te melden kan je contact op nemen met Annick Spaans: annick.spaans@zlto.nl


tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact