Cursus zelf mollen leren vangen in een dag

Cursus zelf mollen leren vangen in een dag
zaterdag 11-04-2020
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Groenvoorziening, Overig, Pluimveehouderij, Paardensport, Loonwerk, Fruitteelt, Varkenshouderij, Melkveehouderij, Mechanisatie, Energie
Studiedag
Aartswoud
Schoolstraat 43
Aartswoud
1719 aw
Friesland, Noord-Holland
matter Noordhorn
http://http://matternoordhorn.nl/cursusdata.php
info@matternoordhorn.nl

Foto Cursus "De Mol (be)grijpen". Deze cursus is laagdrempelig voor iedereen met een mollenprobleem.

Een keer een mol in de tuin? Deze kan je door een mollenvanger laten vangen, zelf mollenklemmen plaatsen, maar meestal is dat niet het einde van het verhaal. Na mol 2 komt nummer 3 en 5 en mol 8 meld zich vanzelf en gooien uw tuin of straatje weer over de kop. Of je nu huisvrouw, dokter, veehouder, jager of scholier bent: Deze cursus heeft een diversiteit aan belangstellenden wat het erg leuk maakt. Ook ander ongedierte komt zo nodig ter sprake.

De cursus start 's morgens om 9.30 uur met een kop koffie en een introductie.
Tot de middag vertel ik over de mol wat hij doet en waarom. Bij dit gedeelte worden unieke foto's via een Powerpont presentatie getoond, maar ook interessante films van gravende, etende en zwemmende mollen. Er wordt uitgebreid stilgestaan over het gedrag van de mol en wat de verschillende mogelijkheden zijn om ze te vangen. Dit doen we door middel van het vinden van zijn gangen met prikstokken en het correct plaatsen mollenklemmen.

Om 12.00 uur een eenvoudige lunch en 's middags gaan we diverse klemmen zetten. Om 15.00 uur volgt dan de uitreiking van het certificaat "De mol (be)grijpen".

De cursus vindt plaats in Zuidhorn, Zuidlaren, Aardewoud, Noord-Holland en bij voldoende belangstelling ook bij u in de buurt.


De kosten voor de cursus bedragen € 75,- per persoon inclusief koffie en lunch.

Ook kunnen wij op locatie de cursus geven. Om dit mogelijk te maken zijn er minimaal 5 deelnemers nodig. Wij zullen dan in ons bestand kijken en mensen benaderen die in de buurt wonen. Heeft u zelf een locatie zoals een Dorpshuis, kantine en een paar geïnteresseerden? Meld dit. De ruimte moet groot genoeg zijn dan wij in totaal met 10 tot 15 mensen een presentatie kunnen volgen. Met minder personen kan ook, vraag dan eerst naar een offerte.

Stuur deze site door naar bijvoorbeeld uw buren! Ook dat scheelt mollen in uw tuin!

tell-a-friend print agenda alert


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact