Open Dag CZAV & Rusthoeve 2020

Open Dag CZAV & Rusthoeve 2020
woensdag 17-06-2020
Akkerbouw
Open dag
Proefboerderij AIKC Rusthoeve
Noordlangeweg 42
Colijnsplaat
4486 PR
Zeeland
CZAV / Rusthoeve
https://www.czav.nl/Opendag
marketing@czav.nl

Traditiegetrouw vindt op de derde woensdag van juni, de Open Dag van CZAV en Proefboerderij Rusthoeve, plaats. Je bent van harte welkom op 17 juni 2020 tussen 9.00 en 19.00 uur in Colijnsplaat. Zet deze datum alvast in je agenda!

ICM in de praktijk
De Open Dag CZAV/Rusthoeve is ht netwerkevent voor Zuidwest-Nederland in de plantaardige sector. Ruim 2.500 bezoekers nemen deel aan workshops, interessante rondleidingen, gezelligheid en hapjes en drankjes. De Open Dag is elk jaar weer een groot succes. Dit jaar is het centrale thema "ICM in de praktijk". ICM staat voor Integrated Crop Management en is het bewuster inzetten van gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen in ons teeltsysteem.

CZAV denkt actief mee op landelijk niveau om deze uitwerking zo haalbaar en praktisch mogelijk te maken. Door proeven aan te leggen en alternatieven te bekijken, blijven we meezoeken naar antwoorden. Met de telers delen we onze concrete ervaring en voorzien we in deskundig advies. CZAV en Rusthoeve vullen elkaar daarbij uitstekend aan. We hebben samen een enorme schat aan kennis n een proefboerderij waar we vele mogelijkheden kunnen uitproberen. Op een dag als 17 juni laten we niet alleen de resultaten zien, maar ook onze aanpak voor ICM in de praktijk.

Kennissessies & Workshops
Tijdens de Open Dag CZAV/Rusthoeve worden diverse kennissessies en workshops georganiseerd. Deze sessies zijn bedoeld om jouw kennis over een bepaald onderwerp te verbreden. Verschillende sprekers zullen jou meenemen in hun wererld en de discussie aangaan. Aan het einde zijn al jouw vragen beantwoord.

tell-a-friend print agenda alert Alle evenementen van deze plaatser


< Vorige pagina
Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact