Fabrieksreis MF, Claas, Joskin, Dewulf, Imants

Fabrieksreis MF, Claas, Joskin, Dewulf, Imants
maandag 23-03-2020 t/m 
donderdag 26-03-2020
Veehouderij, Akkerbouw, Tuinbouw, Pluimveehouderij, Loonwerk, Fruitteelt, Varkenshouderij, Melkveehouderij, Mechanisatie
Voorlichtingsdag
Rondreis Frankrijk en Benelux
Zonnenbergstraat, 10
Wilp
7384 DM
Buitenland
Trekkerskieken.nl
http://www.trekkerskieken.nl
info@trekkerskieken.nl

Massey Fergusson - Claas – Joskin – Imants - Dewulf
Ma 23 - do 26 maart 2020

Onder de nieuwe abonnees van Trekkerweb verloten wij 1 gratis fabrieksreis t.w.v. € 845,= euro. Kijk op www.trekkerweb.nl en meld je aan!

Deze fabrieksreis door België, Frankrijk en Luxemburg is een super interessante studiereis met maar liefst 5 fabrieks- en bedrijfsbezoeken in vier dagen. We gaan naar de tractoren fabriek van Massey Fergusson fabriek in Beauvais FR, we bezoeken de fabriek van Dewulf grondbewerkingsmachines in België, de tractoren fabriek van Claas in Le Mans FR, de fabriek van Joskin in België én Imants grondbewerkingsmachines in Nederland. Dit betekent dat we vroeg opstaan, veel kilometers maken en soms ook een broodjes lunch in de bus eten, om tijd te winnen. Op die manier hebben we veel tijd om optimaal te genieten van alle bedrijfsbezoeken: we krijgen het ‘neusje van de zalm’ te zien aan tractoren en landbouwmaterieel. We reizen met maximaal 43 deelnemers en de minimum leeftijd is 15 jaar. Uiteraard is deze reis als studiereis (deels) fiscaal aftrekbaar. Reissom: € 845,=. Inclusief: busvervoer vanaf diverse opstapplaatsen, alle lunches en diners incl 1 drankje, alle excursies en entreegelden en overnachting in goede hotels incl ontbijt op basis van overnachting in een twee persoonskamer.

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact