Webinar: ‘Duurzame teelt van ruwvoer’

Webinar: ‘Duurzame teelt van ruwvoer’
donderdag 02-07-2020
Melkveehouderij
Webinar
Thuis
Rubensstraat 175
Ede
6717 VE
Heel Nederland
De Heus Voeders BV
https://www.agriotools.nl/forms/ruwvoerwebinar2juli2020/
info@de-heus.nl

RUWVOERWEBINAR donderdag 2 juli a.s. 11:00
‘Hoe zorg ik voor een duurzame teelt van ruwvoer?’

Iedere melkveehouder wil graag veel en goed ruwvoer van eigen land. Het veranderend klimaat zorgt voor complexe keuzes. Ruwvoerspecialist Gert Anker van De Heus Voeders en Specialist Ruwvoer- en mineralenmanagement Koen van Bergen van Agra-Matic Mineraal nemen u in dit webinar mee in de praktijk. Zij delen de resultaten van nieuwe bemestingsproeven en informeren u over de mogelijkheden en voordelen van precisiebemesting. Ook delen zij hun kennis over ruwvoermanagement en adequaat inkuilen. Kennis waar u dit jaar nog mee aan de slag kunt.

U kunt zonder kosten deze live uitzending kijken, u hoeft geen app te installeren, de ruwvoerwebinar werkt in de webbrowser op uw pc, laptop, tablet of telefoon.

Farmwalk

Tevens zal de workshop ‘Farmwalk’ worden omgezet in een mooie reportage video opgenomen bij de familie de Groot op de Merwehoeve te Herwijnen. Hierin wordt ingegaan op:

*De ervaringen van Gerrit de Groot met weidegang tot nu toe. Dit jaar voor het eerst over gegaan op weidegang.
*Wat betekent dit voor het rantsoen en hoe sturen we nu op het gras.
*Uitleg weidesysteem roterend standweiden op dit bedrijf. Waarom deze keuze voor weiden in 2 koppels? Hoe omgaan met lagere bijgroei dit voorjaar vanwege droogte?

Kortom u krijgt als melkveehouder inzicht en praktische tips van specialisten over bodem, bemesting en teelt. Goed inkuilmanagement en conservering van het ruwvoer zijn daarbij belangrijke factoren.

Meer informatie:
https://www.melkvee.nl/kennispartner/de-heus/ruwvoerdagen/

tell-a-friend print


< Vorige pagina
© Agrio uitgeverij bv   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden   |   Privacybeleid   |   Contact