Landbouwagenda.nl
  • Evenement zoeken
  • Evenement toevoegen
  • Inloggen
- of -
Voeg een evenement toe!

Bijv. Cursus - Webinar - Vergadering

terug naar overzicht
Gerelateerde evenementen
  • Deltaplan Agrarische Emissiereductie
    18 jul 2025
    BENNEKOM
  • Fiets de boer op Hengelo Gld
    19 jul 2025
    Hengelo Gld
  • Boerderijenfietstocht Neede
    30 jul 2025
    Noordijk
  • Fiets de Boer op Vorden
    2 aug 2025
    Vorden
  • Kiek'n bie de Boer
    2 aug 2025
    Het Hogeland

Binnenkort
  • Demoveldbezoek bij Biotrio
    14 jul 2025
    Langeweg
  • Groeikracht Cosun Inspiratiemiddag Lelystad
    15 jul 2025
    Lelystad
  • Rol van kruidenmengsels en ultravroege mais bij weerbare bodem
    15 jul 2025
    Nijeberkoop
  • Amazone velddemo
    17 jul 2025
    Marknesse
  • Open dag Opfok bedrijf de Zandhoen
    17 jul 2025
    Woltersum


Cursus Boerenkaas maken


Eigen melkverwerking is voor steeds meer melkveehouders een interessante tweede tak. In de training Boerenkaas leer je hoe je rauwe melk verwerkt tot boerenkaas en hoe je speciale kazen maakt. Hierbij is ruimte voor persoonlijke interesse en ontwikkeling en eigen inbreng.

Voor wie

De training is bedoeld voor beginnende zuivelaars, geïnteresseerden in boerenkaas en speciale kazen en melkveehouders die op zoek zijn naar een tweede tak op hun bedrijf.

Inhoud

Tijdens deze 3-daagse training ga je aan de slag met rauwe boerderijmelk. Met de handen in de wrongel kun je voelen, zien, ruiken, proeven en horen hoe boerenkaas wordt gemaakt. De praktijklessen worden gecombineerd met theorie over het proces van kaas bereiden.

Locatie
Oenkerk
Adres
Sanjesreed 4
Postcode
9062EK
Plaats
Oenkerk
Provincie
Friesland

Startdatum
24 mrt 2020
Einddatum
26 mrt 2020

Organisator
Dairy Training Centre
Contactpers.
Dairy Training Centre
E-mailadres
info@dairytrainingcentre.com
Telefoon
088-2353600

Sector
Veehouderij
Soort
Studiebijeenkomst

Toegangsprijs
Gratis

Website

Zet in mijn agenda

Is dit jouw evenement?


Deel dit event

Cursus Boerenkaas maken


Eigen melkverwerking is voor steeds meer melkveehouders een interessante tweede tak. In de training Boerenkaas leer je hoe je rauwe melk verwerkt tot boerenkaas en hoe je speciale kazen maakt. Hierbij is ruimte voor persoonlijke interesse en ontwikkeling en eigen inbreng.

Voor wie

De training is bedoeld voor beginnende zuivelaars, geïnteresseerden in boerenkaas en speciale kazen en melkveehouders die op zoek zijn naar een tweede tak op hun bedrijf.

Inhoud

Tijdens deze 3-daagse training ga je aan de slag met rauwe boerderijmelk. Met de handen in de wrongel kun je voelen, zien, ruiken, proeven en horen hoe boerenkaas wordt gemaakt. De praktijklessen worden gecombineerd met theorie over het proces van kaas bereiden.


Deel dit event

 

Landbouwagenda.nl
Over Landbouwagenda.nlAdverterenNieuwsbrief
© 2025 Landbouwagenda.nlMeer aandachtVoorwaardenPrivacyContact