Cursus verrassende zure melkproducten
In de training Verrassende zure melkproducten ga je aan de slag met verschillende zure melkproducten, zoals yoghurt, kwark, zure room, roomboter en karnemelk.
Voor wie
Heb je altijd al het geheim van de bereiding van echte karnemelk willen weten? Of wil je graag yoghurt en andere verrassende gezonde melkproducten maken? Dan is de training Verrassende zure melkproducten een interessante training voor jou!
Inhoud
De training bestaat uit 3 dagen, waarin je verschillende (zure) zuivelproducten gaat maken. Denk daarbij aan verschillende soorten yoghurt, kwark, zure room, roomboter, karnemelk of kefir. Aan het einde van de training neem je de producten mee naar huis om na te genieten. Eigen inbreng is welkom en er is ruimte voor persoonlijke interesse. Er zijn veel verschillende zure melkprodukten. We moeten daarom een keuze maken. Voorafgaande aan de cursus proberen we via een intake zoveel mogelijk aan de wensen van de deelnemers aan de cursus te voldoen.
- Locatie
- Oenkerk
- Adres
- Sanjesreed 4
- Postcode
- 9062EK
- Plaats
- Oenkerk
- Provincie
- Friesland
- Startdatum
- 7 apr 2020
- Einddatum
- 9 apr 2020
- Organisator
- Dairy Training Centre
- Contactpers.
- dairy training centre
- E-mailadres
- info@dairytrainingcentre.com
- Telefoon
- 088-2353600
- Hoofdsector
- Veehouderij
- Sector
- Overig
- Soort
- Studiebijeenkomst
- Toegangsprijs
- Gratis
Cursus verrassende zure melkproducten
In de training Verrassende zure melkproducten ga je aan de slag met verschillende zure melkproducten, zoals yoghurt, kwark, zure room, roomboter en karnemelk.
Voor wie
Heb je altijd al het geheim van de bereiding van echte karnemelk willen weten? Of wil je graag yoghurt en andere verrassende gezonde melkproducten maken? Dan is de training Verrassende zure melkproducten een interessante training voor jou!
Inhoud
De training bestaat uit 3 dagen, waarin je verschillende (zure) zuivelproducten gaat maken. Denk daarbij aan verschillende soorten yoghurt, kwark, zure room, roomboter, karnemelk of kefir. Aan het einde van de training neem je de producten mee naar huis om na te genieten. Eigen inbreng is welkom en er is ruimte voor persoonlijke interesse. Er zijn veel verschillende zure melkprodukten. We moeten daarom een keuze maken. Voorafgaande aan de cursus proberen we via een intake zoveel mogelijk aan de wensen van de deelnemers aan de cursus te voldoen.