Het 'Onze Kip' event
EEN CULINAIRE MIDDAG BOMVOL INTERESSANTE INFORMATIE!
Na het geslaagde 'Onze Kip' event vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw een mooie middag. Deze keer staat de middag in het teken van vierkantsverwaarding, samen tegen voedselverspilling. Want wat gebeurt er eigenlijk met de delen van de kip die wij niet eten? En hoe kunnen we als Nederlandse burgers zorgen voor een betere verwaarding van alle delen van de kip?
Ambassadeur Chef Guido laat u in interessante demonstraties zien welke heerlijke gerechten u kan maken met de minder alledaagse kipdelen. Een heerlijke kippenleverpate, een lekkere amuse met kippenmaagjes of kippenvoetjes als snack? Laat u deze middag inspireren!
Natuurlijk blijft het niet bij kijken. De workshop is interactief voor een gezellige middag en uiteraard krijgt u uitgebreid de gelegenheid alle resultaten te proeven.
Nadat we alle eetbare delen van de kip een goede bestemming hebben gegeven, blijven de niet eetbare delen over. Ook hiervan maken we nuttig gebruik. Van mest maken we energie en veren en bloed vormen de basis voor diervoeder. Op deze middag vertellen wij u meer over de innovatieve oplossingen die de sector hiervoor heeft bedacht. Zo krijgt u inzicht in hoe de pluimveesector continu werkt aan duurzame productie.
Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel met lekkere hapjes, waarbij u uitgebreid de tijd krijgt voor een informeel gesprek.
Wij hopen u deze middag te mogen verwelkomen. Binnenkort ontvangt u meer informatie over het programma, maar zet de datum vast in uw agenda!
Wilt u zeker zijn van een plaats? Schrijf u dan alvast in via onderstaande button of stuur een bericht naar info@nepluvi.nl.
- Locatie
- Nog niet bekend
- Adres
- xx xx
- Postcode
- xx
- Plaats
- Wordt nader bepaald
- Provincie
- Gelderland
- Datum
- 17 nov 2021
- Organisator
- Kip in Nederland
- E-mailadres
- info@nepluvi.nl
- Website
- http://www.kipinnederland.nl
- Sector
- Pluimveehouderij
- Soort
- Bijeenkomst
- Toegangsprijs
- Gratis
Het 'Onze Kip' event
EEN CULINAIRE MIDDAG BOMVOL INTERESSANTE INFORMATIE!
Na het geslaagde 'Onze Kip' event vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw een mooie middag. Deze keer staat de middag in het teken van vierkantsverwaarding, samen tegen voedselverspilling. Want wat gebeurt er eigenlijk met de delen van de kip die wij niet eten? En hoe kunnen we als Nederlandse burgers zorgen voor een betere verwaarding van alle delen van de kip?
Ambassadeur Chef Guido laat u in interessante demonstraties zien welke heerlijke gerechten u kan maken met de minder alledaagse kipdelen. Een heerlijke kippenleverpate, een lekkere amuse met kippenmaagjes of kippenvoetjes als snack? Laat u deze middag inspireren!
Natuurlijk blijft het niet bij kijken. De workshop is interactief voor een gezellige middag en uiteraard krijgt u uitgebreid de gelegenheid alle resultaten te proeven.
Nadat we alle eetbare delen van de kip een goede bestemming hebben gegeven, blijven de niet eetbare delen over. Ook hiervan maken we nuttig gebruik. Van mest maken we energie en veren en bloed vormen de basis voor diervoeder. Op deze middag vertellen wij u meer over de innovatieve oplossingen die de sector hiervoor heeft bedacht. Zo krijgt u inzicht in hoe de pluimveesector continu werkt aan duurzame productie.
Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel met lekkere hapjes, waarbij u uitgebreid de tijd krijgt voor een informeel gesprek.
Wij hopen u deze middag te mogen verwelkomen. Binnenkort ontvangt u meer informatie over het programma, maar zet de datum vast in uw agenda!
Wilt u zeker zijn van een plaats? Schrijf u dan alvast in via onderstaande button of stuur een bericht naar info@nepluvi.nl.