Landbouwagenda.nl
  • Evenement zoeken
  • Evenement toevoegen
  • Inloggen
- of -
Voeg een evenement toe!

Bijv. Cursus - Webinar - Vergadering

terug naar overzicht
Gerelateerde evenementen
  • Cursus Leghennenhouderij
    12 jun 2025
    Kesteren
  • Open dag Opfok bedrijf de Zandhoen
    17 jul 2025
    Woltersum
  • Fiets de boer op Zelhem/Halle
    13 aug 2025
    Halle
  • Ontmoet de pluimveehouder
    11 okt 2025
    Eistad
  • Masterclass Premixen: stof tot nadenken! (Legpluimveehouderij)
    30 okt 2025
    Kesteren

Binnenkort
  • Cursus Leghennenhouderij
    12 jun 2025
    Kesteren
  • Agrico - uitbetalingsvergadering Midden
    2 jul 2025
    Emmeloord
  • Agrifirm - Zomerbijeenkomst
    2 jul 2025
    Abbenes
  • Agrifirm relatiedagen regio Noordoost Zanddal
    2 jul 2025
    Valthermond
  • Demonstratie Spuittechniek en driftreductie
    2 jul 2025
    Colijnsplaat


Het 'Onze Kip' event


EEN CULINAIRE MIDDAG BOMVOL INTERESSANTE INFORMATIE!

Na het geslaagde 'Onze Kip' event vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw een mooie middag. Deze keer staat de middag in het teken van vierkantsverwaarding, samen tegen voedselverspilling. Want wat gebeurt er eigenlijk met de delen van de kip die wij niet eten? En hoe kunnen we als Nederlandse burgers zorgen voor een betere verwaarding van alle delen van de kip?

Ambassadeur Chef Guido laat u in interessante demonstraties zien welke heerlijke gerechten u kan maken met de minder alledaagse kipdelen. Een heerlijke kippenleverpate, een lekkere amuse met kippenmaagjes of kippenvoetjes als snack? Laat u deze middag inspireren!

Natuurlijk blijft het niet bij kijken. De workshop is interactief voor een gezellige middag en uiteraard krijgt u uitgebreid de gelegenheid alle resultaten te proeven.

Nadat we alle eetbare delen van de kip een goede bestemming hebben gegeven, blijven de niet eetbare delen over. Ook hiervan maken we nuttig gebruik. Van mest maken we energie en veren en bloed vormen de basis voor diervoeder. Op deze middag vertellen wij u meer over de innovatieve oplossingen die de sector hiervoor heeft bedacht. Zo krijgt u inzicht in hoe de pluimveesector continu werkt aan duurzame productie.

Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel met lekkere hapjes, waarbij u uitgebreid de tijd krijgt voor een informeel gesprek.
Wij hopen u deze middag te mogen verwelkomen. Binnenkort ontvangt u meer informatie over het programma, maar zet de datum vast in uw agenda!

Wilt u zeker zijn van een plaats? Schrijf u dan alvast in via onderstaande button of stuur een bericht naar info@nepluvi.nl.

Locatie
Nog niet bekend
Adres
xx xx
Postcode
xx
Plaats
Wordt nader bepaald
Provincie
Gelderland

Datum
17 nov 2021

Organisator
Kip in Nederland
E-mailadres
info@nepluvi.nl
Website
http://www.kipinnederland.nl

Sector
Pluimveehouderij
Soort
Bijeenkomst

Toegangsprijs
Gratis

Website

Zet in mijn agenda

Is dit jouw evenement?


Deel dit event

Het 'Onze Kip' event


EEN CULINAIRE MIDDAG BOMVOL INTERESSANTE INFORMATIE!

Na het geslaagde 'Onze Kip' event vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw een mooie middag. Deze keer staat de middag in het teken van vierkantsverwaarding, samen tegen voedselverspilling. Want wat gebeurt er eigenlijk met de delen van de kip die wij niet eten? En hoe kunnen we als Nederlandse burgers zorgen voor een betere verwaarding van alle delen van de kip?

Ambassadeur Chef Guido laat u in interessante demonstraties zien welke heerlijke gerechten u kan maken met de minder alledaagse kipdelen. Een heerlijke kippenleverpate, een lekkere amuse met kippenmaagjes of kippenvoetjes als snack? Laat u deze middag inspireren!

Natuurlijk blijft het niet bij kijken. De workshop is interactief voor een gezellige middag en uiteraard krijgt u uitgebreid de gelegenheid alle resultaten te proeven.

Nadat we alle eetbare delen van de kip een goede bestemming hebben gegeven, blijven de niet eetbare delen over. Ook hiervan maken we nuttig gebruik. Van mest maken we energie en veren en bloed vormen de basis voor diervoeder. Op deze middag vertellen wij u meer over de innovatieve oplossingen die de sector hiervoor heeft bedacht. Zo krijgt u inzicht in hoe de pluimveesector continu werkt aan duurzame productie.

Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige borrel met lekkere hapjes, waarbij u uitgebreid de tijd krijgt voor een informeel gesprek.
Wij hopen u deze middag te mogen verwelkomen. Binnenkort ontvangt u meer informatie over het programma, maar zet de datum vast in uw agenda!

Wilt u zeker zijn van een plaats? Schrijf u dan alvast in via onderstaande button of stuur een bericht naar info@nepluvi.nl.


Deel dit event

 

Landbouwagenda.nl
Over Landbouwagenda.nlAdverterenNieuwsbrief
© 2025 Landbouwagenda.nlMeer aandachtVoorwaardenPrivacyContact