
NISCOO | ALV met spreker Teun van de Keuken
Woensdag 26 maart organiseren wij onze Algemene ledenvergadering voor onze leden. De inloop is 19:15 en we starten om 19:30 uur. Om 20:30 uur is de inloop voor het 2e gedeelte, dit is een openbare bijeenkomst waar wij al onze leden maar ook alle belangstellenden graag voor uitnodigen. Graag vooraf aanmelden.
Voeden of vullen? De toekomst van de boer!
De voedselindustrie verandert razendsnel. Wat betekent dit voor de boer, de voedselkwaliteit en het verdienmodel in de agrarische sector?
Op woensdag 26 maart a.s. hebben we Teun van de Keuken, bekend van Keuringsdienst van Waarde, uitgenodigd. Hij neemt ons mee in de wereld van fabrieksvoer, de macht van supermarkten en de gevolgen voor boeren. Deze avond biedt volop gespreksstof én stof tot nadenken over de toekomst van ons voedsel en de positie van de boer.
- Locatie
- Abe Lenstra Stadion
- Adres
- Abe Lenstra Boulevard 19
- Postcode
- 8448 JA
- Plaats
- Heerenveen
- Provincie
- Friesland
- Datum
- 26 mrt 2025
- Organisator
- Coöperatie NISCOÖ
- Contactpers.
- Gerben Smeenk
- E-mailadres
- info@niscoo.nl
- Telefoon
- 0630334278
- Website
- http://www.niscoo.nl
- Hoofdsector
- Melkveehouderij
- Sector
- Akkerbouw
- Sector
- Biologisch
- Soort
- Bijeenkomst
- Toegangsprijs
- Gratis
NISCOO | ALV met spreker Teun van de Keuken
Woensdag 26 maart organiseren wij onze Algemene ledenvergadering voor onze leden. De inloop is 19:15 en we starten om 19:30 uur. Om 20:30 uur is de inloop voor het 2e gedeelte, dit is een openbare bijeenkomst waar wij al onze leden maar ook alle belangstellenden graag voor uitnodigen. Graag vooraf aanmelden.
Voeden of vullen? De toekomst van de boer!
De voedselindustrie verandert razendsnel. Wat betekent dit voor de boer, de voedselkwaliteit en het verdienmodel in de agrarische sector?
Op woensdag 26 maart a.s. hebben we Teun van de Keuken, bekend van Keuringsdienst van Waarde, uitgenodigd. Hij neemt ons mee in de wereld van fabrieksvoer, de macht van supermarkten en de gevolgen voor boeren. Deze avond biedt volop gespreksstof én stof tot nadenken over de toekomst van ons voedsel en de positie van de boer.