
Bejo Kooldag
BEJO KOOLDAG
Dit jaar organiseert Bejo weer de Bejo Kooldag. Op 12 december bent u van harte uitgenodigd op de locatie in Warmenhuizen voor een ochtend in het teken van sluitkool.
Tijdens deze inspirerende ochtend nemen we u mee in de nieuwste ontwikkelingen binnen de koolsector. Laat u inspireren door kennis, innovatie en praktische inzichten. We starten met een blik op de koolmarkt in Europa en bespreken actuele trends.
Daarnaast deelt SVZ, internationaal toonaangevend leverancier van industriële groente- en fruitingrediënten, hun visie op innovatie. Marcel van Boesschoten, Productontwikkelaar bij SVZ, laat zien welke kansen inhoudsstoffen en sappen uit brassica’s bieden voor de toekomst van voeding en gezondheid.
Ook vraagt het veranderende middelenpakket om nieuwe oplossingen. Het monitoren van trips wordt nog belangrijker. Cornelis Knops van Crop-Consult vertelt over een innovatief tripsdetectiesysteem dat zij ontwikkelen met een consortium van bedrijven.
Uiteraard krijgt u wederom een rondleiding langs enkele van onze koolrassen ter ondersteuning van uw rassenkeuze. We sluiten de ochtend gezamenlijk af met een stampotlunch om na te praten en ervaringen uit te wisselen.
Wilt u erbij zijn? Meld uzelf en eventueel uw collega's uiterlijk 5 december aan via onderstaande aanmeldknop.
Wij hopen u te zien en te spreken op 12 december.
Programma:
9.30 uur - Inloop en Koffie
10.00 uur - Welkom en start programma
Welkomstwoord
Ronald Hand | Brassica-specialist Noord-Nederland van Bejo
Marktontwikkelingen kool in Europa
Ronald Loos | Region Crop Manager van Bejo
Industrieel perspectief op inhoudsstoffen uit brassica's
Marcel van Boesschoten | Productontwikkelaar van SVZ
Real-time trips monitoren met camerasysteem
Cornelis Knops | Consultant van Crop-Consult
11.15 uur - Rondgang langs koolrassen
12.30 uur - Stamppot lunch en gelegenheid tot netwerken met collega-telers en onze vertegenwoordigers
- Locatie
- Bejo Benelux
- Adres
- Trambaan 1
- Postcode
- 1749 CZ
- Plaats
- Warmenhuizen
- Provincie
- Noord-Holland
- Datum
- 12 dec 2025
- Organisator
- Bejo Benelux
- Contactpers.
- Ronald Hand
- E-mailadres
- ronald.hand@bejo.nl
- Telefoon
- 06-30 060 181
- Website
- http://www.bejo.nl
- Sector
- Akkerbouw
- Soort
- Bijeenkomst
- Toegangsprijs
- Gratis
Bejo Kooldag
BEJO KOOLDAG
Dit jaar organiseert Bejo weer de Bejo Kooldag. Op 12 december bent u van harte uitgenodigd op de locatie in Warmenhuizen voor een ochtend in het teken van sluitkool.
Tijdens deze inspirerende ochtend nemen we u mee in de nieuwste ontwikkelingen binnen de koolsector. Laat u inspireren door kennis, innovatie en praktische inzichten. We starten met een blik op de koolmarkt in Europa en bespreken actuele trends.
Daarnaast deelt SVZ, internationaal toonaangevend leverancier van industriële groente- en fruitingrediënten, hun visie op innovatie. Marcel van Boesschoten, Productontwikkelaar bij SVZ, laat zien welke kansen inhoudsstoffen en sappen uit brassica’s bieden voor de toekomst van voeding en gezondheid.
Ook vraagt het veranderende middelenpakket om nieuwe oplossingen. Het monitoren van trips wordt nog belangrijker. Cornelis Knops van Crop-Consult vertelt over een innovatief tripsdetectiesysteem dat zij ontwikkelen met een consortium van bedrijven.
Uiteraard krijgt u wederom een rondleiding langs enkele van onze koolrassen ter ondersteuning van uw rassenkeuze. We sluiten de ochtend gezamenlijk af met een stampotlunch om na te praten en ervaringen uit te wisselen.
Wilt u erbij zijn? Meld uzelf en eventueel uw collega's uiterlijk 5 december aan via onderstaande aanmeldknop.
Wij hopen u te zien en te spreken op 12 december.
Programma:
9.30 uur - Inloop en Koffie
10.00 uur - Welkom en start programma
Welkomstwoord
Ronald Hand | Brassica-specialist Noord-Nederland van Bejo
Marktontwikkelingen kool in Europa
Ronald Loos | Region Crop Manager van Bejo
Industrieel perspectief op inhoudsstoffen uit brassica's
Marcel van Boesschoten | Productontwikkelaar van SVZ
Real-time trips monitoren met camerasysteem
Cornelis Knops | Consultant van Crop-Consult
11.15 uur - Rondgang langs koolrassen
12.30 uur - Stamppot lunch en gelegenheid tot netwerken met collega-telers en onze vertegenwoordigers

